Pentru a lansa o comandă prin intermediul magazinului online puteţi să va înregistraţi cu o adresă de mail validă sau puteţi să ne furnizaţi doar informaţiile strict necesare finalizării comenzii.

   Alegeţi produsul dorit şi apoi faceţi click pe butonul "Adaugă în coş". Produsul va ajunge în coşul de cumpărături.
   Pentru vizualizarea produselor alese faceţi click pe iconul "Coşul de cumpărături". Pentru a trimite comanda faceţi click pe butonul "Finalizează comandă" şi urmați paşii.
   Dacă v-aţi înregistrat aveţi posibilitatea să vizualizaţi istoricul comenzilor efectuate în secţiunea istoric comenzi, alte informaţii detaliate pot fi găsite accesând contul dumneavoastră.
   După finalizarea comenzii veţi fi contactat de un consultant Netric.ro pentru a confirma comanda.
   Produsele comercializate prin intermediul www.netric.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi sunt însoţite de factură fiscală.
   
SC Novo Intershop SRL . îşi rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienţii ce manifestă comportament şi limbaj neadecvat (agresiv, licenţios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

   Contul de utilizator Netric.ro se înregistrează pe Persoană Fizică.
   În contul de utilizator se pot adăuga alte entităţi Persoane Fizice ori Persoane Juridice pentru care se emit documentele de vânzare 
   Datele de contact sunt numele, numărul de telefon (de preferat număr de telefon mobil), adresa de mail.
   Adresa de mail este folosită de către Netric.ro exclusiv* în scopul de a transmite informaţii despre comanda dumneavoastră.
*cu excepţia cazului în care aţi solicitat abonarea la newsletter.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: