În gama de produse Netric.ro puteți găsi corpuri de iluminat de calitate, aparataj electric de maximă performanță, cabluri și siguranțe durabile, dar și alte materiale pentru rețelele electrice. De asemenea, vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de accesorii electrice.
     Netric.ro este un proiect fondat în 2015, axat fiind pe vânzarea de produse electrice. Însă în 2018 dorim să integrăm în portofoliul nostru și produsele IT. Pentru a ne asigura îndeplinirea acestui obiectiv, Netric.ro funcționează pe baza unui principiu simplu: „Clientul înainte de toate.” Ne bazăm pe profesionalism și pe o creștere organică. Ne dorim dezvoltarea naturală bazată pe performanța noastră și pe încrederea și respectul față de clienții noștri.
     Axându-ne pe această deviză, încercăm să soluționăm cât mai prompt și mai profesionist posibil oricare dintre nevoile clienților. Considerăm că prin acest fapt vom putea da dovadă de profesionalism și de devotare, iar astfel implicarea noastră va face diferența.
     Credem în clienții noștri și suntem ferm convinși că împreună ne vom putea atinge obiectivele. Bun venit în comunitatea Netric.ro! Ne parte bine să te avem aproape

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: